ASIAN GREEN PEEL


'Ik ben hier zo blij mee.

Iedereen mag het weten, had dit resultaat niet eens gehoopt.
Ik zie zoveel vrouwen met pigmentvlekken.
Dit is de oplossing!'

Pamela Veldema - Natuurgeneeskundige.

Green Peel ® FRESH UP
Illuminate your skin
De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans. Deze behandeling is voor iedere klant die net dat "ietsje" meer wenst zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of een doeltreffende hydratatie van de huid. Vitaliseert de cellen - jouw huid straalt met nieuwe frisheid. Is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Ook ideaal om preventief te werken tegen huid- veroudering, verlies aan elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is. Behandelingsduur ongeveer 1u30min.

Green Peel ® ENERGY
Stimulate your skin
De vitaliteits- en regeneratiekick voor de huid. Dit is een behandeling die haar belofte houdt - ze geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk zichtbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloed- circulatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering. Probleemoplossend met een gerichte regeneratie ondersteuning. Geeft de huid de natuurlijke energie om cellen te vernieuwen. Deze behandeling is ook uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie. De huidteint verbetert en het huidoppervlak harmoniseert. Ideaal als intensieve behandeling, een aantal keer per jaar. Behandelingsduur ongeveer 1u30min.

Green Peel ® CLASSIC
Renew your skin
Reeds meer dan 50 jaar een succesformule. Veel mensen met een duidelijk zichtbaar huidprobleem wensen een vernieuwing van de huid, maar zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. Dit is niet teveel gevraagd. Het succes van de originele GREEN PEEL® CLASSIC methode door Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio heeft al gedurende vele jaren bewezen dat het mogelijk is. Een nieuwe huid in 5 dagen GREEN PEEL® CLASSIC biedt de oplossing voor tal van huidproblemen zowel voor het gelaat als het lichaam. Problemen zoals verwijde poriën, onzuivere huid, een huid in nood aan regeneratie, vale huid, huid met slechte circulatie, zonbeschadigde huid en verslapte huid. De meeste huidstoornissen kunnen succesvol behandeld worden in één of twee behandelingen. Maar aangezien ieder huidprobleem en huidtype verschillend reageert kan de behandeling verschillende keren herhaald worden tot het gewenste resultaat bereikt is.

Green Peel ® Classic
Renew your skin
Hoe werkt de GREEN PEEL® Herbal Peeling. Een nieuwe huid in 5 dagen.
Zuivere, natuurlijke substanties werken samen om jouw schoonheid te herstellen! Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek door kwalitatief getrainde professionele schoonheidsspecialisten. Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Huidproblemen verminderen zichtbaar dankzij de peeling. De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling. De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

Green Peel ® CLASSIC
Renew your skin
Een nieuwe huid in 5 dagen

DE EERSTE DAG
De GREEN PEEL® CLASSIC behandeling is net achter de rug. Het regeneratieproces is aangewakkerd door de massage met het kruidenmengsel. De huid is lichtjes rood en voelt wat branderig aan, zoals bij een lichte zonnebrand. Wij zullen voor jou een persoonlijk huidverzorgingsplan voor thuis opstellen. Waar het bij een GREEN PEEL® FRESH UP en een GREEN PEEL® ENERGY vooral belangrijk is om de resultaten van de behandeling thuis te verlengen, is het bij een GREEN PEEL® CLASSIC essentieel om het peelingproces te bevorderen en het succes van de behandeling te garanderen.

DE TWEEDE DAG
Nu ziet de huid er niet meer blozend uit. Het is nu het moment om jouw huid te verwennen met producten, speciaal geschikt voor de huid na een GREEN PEEL® CLASSIC behandeling: Herbal Care Lotion, Special Care Cream of Special Regulating Cream en Blemish Balm. Deze producten zijn ontwikkeld door en op basis van de know-how van dermatoloog Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio. De producten, speciaal ontwikkeld voor de GREEN PEEL® methode, bevatten waardevolle actieve substanties die het succes van de behandeling versterken, de huid beschermen tegen vochtverlies en tegen externe omgevingsfactoren. De huid wordt verrijkt met waardevolle actieve ingrediënten.

DE DERDE DAG
De eerste tekenen van huidschilfering en/of vervelling worden merkbaar. Dit kan, afhankelijk van de regeneratiecapaciteit van de huid, minder of meer zichtbaar zijn. De drie geadviseerde verzorgingsproducten moeten verder gebruikt worden. Deze producten zijn samengesteld om de huid, die op dit moment droog is, het nodige vocht en de noodzakelijke actieve ingrediënten te geven.

DE VIERDE DAG
Het peelingproces van de huid is duidelijk zichtbaar. Indien mogelijk, plan een ontspannen dagje thuis. Het moment is aangebroken om eens lekker lui een boek te lezen of te relaxen. Ongetwijfeld iets waarvan je al lang droomt. Zorg verder voor je huid met de Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio derma.cosmetics verzorgingsproducten, speciaal geschikt voor de huid in dit stadium na de behandeling.

DE VIJFDE DAG
Vandaag heb je een afspraak bij ons voor een "Beauty Finish" behandeling met actieve ingrediënten. De frisse, nieuwe huid, die nu uiterst absorberend is, zal voorzien worden van waardevolle actieve ingrediënten die de huid vitaliseren en een frisse uitstraling geven. Het is gelukt: jouw huid ziet er herboren uit, egaler, frisser en jonger. De huid is op dit moment nog heel gevoelig. We adviseren bijgevolg gedurende 6-8 weken een bescherming tegen de zon en het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten. We raden aan om dagelijks de huid te verwennen met plantaardige, in hoge concentraties actieve ingrediënten in de Herbal Active Ampullen en te beschermen met de Optimum Protection Cream SPF20. Dankzij de specifieke combinatie van actieve ingrediënten, verzorgt de crème intensief de huid en beschermt terzelfdertijd. Deze crème is geschikt voor ieder huidtype.

Je hebt je doel bereikt.
Jouw persoonlijke huidvernieuwing
De huid heeft vele gezichten en heeft behoefte aan een vochtinbrenger, aangepast aan haar specifieke eisen. De derma.cosmetics huidverzorgingslijn biedt hierop een antwoord met de gerichte verzorgingsproducten voor de normale, droge, rijpere, onzuivere en gevoelige huidtypes. De complementaire, geconcentreerde ingrediënten van derma.cosmetics lossen individueel uiterst doeltreffend op en zijn bovendien uitermate tolereerbaar. Wij geven graag advies.

GREEN PEEL
Beauty in harmony with nature.
JOUW VOORDELEN IN HET KORT

 • Natuurlijk huidverzorgingsconcept zonder schadelijke bijwerkingen.
 • Ontwikkeld door een dermatoloog met kennis van natuur en wetenschap.
 • Diverse behandelingsmogelijkheden op maat voor ieder huidtype en voor alle generaties - rekening houdend met jouw persoonlijke wensen.
 • Succes is merkbaar en meetbaar reeds na enkele dagen.
 • Verschillende keren toepasbaar om het succes te versterken.
 • Langetermijn ervaring en wereldwijd verspreid - al meer dan 50 jaar toepassingservaring.

O.a. toe te passen bij:

 • Comedonen
 • Milia
 • Rimpels/ plooien
 • Rokershuid
 • Littekentjes
 • Verjongen en regenereren van de huid
 • Grove poriën
 • Slechte doorbloeding
 • Contour verslapping
 • Striae (indien oorzaak normaal is)
 • Preventief
 • Verjongingskuur
 • Pigment stoornissen (niet in alle gevallen)

Maak een afspraak

Laat ons weten op welke dag en tijdstip je van ons Anti Aging Concept gebruik wenst te maken.
Wij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.