INJECTABLES BY DRS. ANWAR THIO – COSMETISCH ARTS

"Veilige methode, jarenlange ervaring"Drs. Anwar Thio is één van de eerste erkende cosmetisch artsen van Nederland. Voor behandelingen met injectables bent u dus in goede handen.

Drs. Anwar Thio is een arts die medisch-cosmetische behandelingen uitvoert. Hiermee beoogt hij op een natuurlijke manier lijnen in het gezicht te laten vervagen en rimpels te verzachten, waarmee u een jonge en frisse uitstraling krijgt.

De producten die Anwar gebruikt zijn niet-permanent en staan garant voor een maximale veiligheid, die ook op langere termijn bewezen is. Dit zijn botox en andere tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen en natuurlijke stoffen. Na een vrijblijvend intakegesprek kunt u met de Anwar overleggen wat voor u de beste behandeling is, een persoonlijk advies op maat.

Drs. Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Anwar Thio heeft als cosmetisch arts dus al meer dan 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen.

In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond. Ook is hij sinds 2008 gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). In 2016 heeft de NVCG met steun van minister Schippers en de KNMG de eerste nascholing georganiseerd voor de titel ‘Erkend cosmetisch arts’. Drs. Thio heeft deze nascholing met succes doorlopen en is daarmee één van de eerste erkende cosmetisch artsen van Nederland.

De recente aandacht in de media heeft ervoor gezorgd dat de consument zich steeds meer bewust wordt van het belang om voor medisch –cosmetische behandelingen naar een goede arts te gaan. Deze titel staat voor ervaring, kwaliteit, veiligheid en professionaliteit en is een keurmerk voor artsen die dit beroep op een verantwoorde wijze uitoefenen.

Maak een afspraak

Laat ons weten op welke dag en tijdstip je van ons Anti Aging Concept gebruik wenst te maken.
Wij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.