ONTHAREN MET LASERTHERAPIE

Hygiënisch schoon; nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren met de Elos ontharingsmethode

Laser treatment
DE ELOS METHODE

Een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei is de Elos lasermethode. Het laser ontharen of IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidskleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan.
Elos ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bv in de menopauze. Het is daarom beter om ipv permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken. Ook is het met de Elos Motif mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Laser treatment
HUIDVERBETERING

onze huidtherapeuten werken nauw samen met diversen artsen en dermatologen zodat je verzekert bent van een gedegen professionele huidverbeteringsbehandeling. Naast anti-aging behandelen wij ook de beschadigde huid zoals het geval is bij acne, littekens, pigmentvlekken, zonbeschadiging of couperose.

Laser treatment
INTERESSE?

Wij adviseren je dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of zij een plan voor definitief ontharen kan opstellen. Je hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen je nodig zult hebben. Met een 'proefflits' kun je ervaren hoe definitief ontharen met de Elos aanvoelt.

Elos ontharen wordt door je zorgverzekeraar vergoed. Afhankelijk van de zorgverzekeraar, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

Maak een afspraak

Laat ons weten op welke dag en tijdstip je van ons Anti Aging Concept gebruik wenst te maken.
Wij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.