EYELASH EXTENSIONS

Van natuurlijke look tot Bambi Eyes! Maakt mascara, wimperverf en wimperkruller overbodig! Zwemmen zonder panda ogen als je uit 't water komt..... Wimperextensions zijn een mooie manier om je eigen wimpers te verlengen. De haartjes worden één voor één met een pincet op de eigen wimpers bevestigd. De extensions gaan mee in de natuurlijke cyclus van je eigen wimperharen die na 2 maanden uitvallen. Om mooie volle wimpers te behouden is het nodig om iedere 3 tot 4 weken een refill uit te voeren.


wimperextensions
WIMPEREXTENSIONS

Altijd Prachtige, lange wimpers. Het is mogelijk om op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen te hebben. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan jouw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Je oogt jonger.

wimperextensions
MOOI EN VROUWELIJK

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijf je er met je lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

  • 24/7 een mooie glamour look!
  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
  • Bestand tegen water, licht, zon & zee.
  • Praktisch gewichtloos.
  • Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig.
  • Blijven ongeveer 2 maanden zitten en vallen samen met de natuurlijke wimper uit.
wimperextensions
SUPER LANGE WIMPERS

Revolutionaire innovatie waarbij binnen 4 weken je eigen wimpers dubbel zo lang, dikker, donkerder en krachtiger worden met een mooie natuurlijke krul. Alsof je al mascara op hebt maar dan nog mooier en langer.
wimperextensions
Een flacon is voldoende voor 3 maanden.

Maak een afspraak

Laat ons weten op welke dag en tijdstip je van ons Anti Aging Concept gebruik wenst te maken.
Wij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.