MYOTONOLOGIE

Push Up voor het gezicht.Myotonologie
DE METHODE

Ben je wel eens in een fitnesscentrum geweest? Zwaar maar doeltreffend. Zo doeltreffend zelfs, dat het vele ergernissen wegneemt. Als je de spieren van je buik, benen en armen niet traint, worden ze slap. Hetzelfde geldt voor je gezichtsspieren. Het gevolg: rimpels, lijntjes en een strenge uitstraling. Wie echt zijn gezicht wil verstevigen, komt niet onder een spiertraining uit. Myo is hier uitermate geschikt voor en is een perfecte aanvulling op de meso behandelingen.

Myotonologie
DE WERKING

Wanneer we vaak het voorhoofd fronsen en/of de ogen vaak samenknijpen op ze tegen de zon te beschermen, belasten we bepaalde spieren bovenmatig. Ze verkrampen, verharden en worden groter. Hier staat tegenover dat we andere spiergroepen maar zelfden gebruiken. Ze worden slapper en kleiner. Na verloop van tijd vervormt het gezicht en ontstaan er onregelmatigheden. Hierdoor graven zicht rimpels in het bindweefsel, die noch door massage noch door een masker weggenomen worden. Gezichtsspieren worden in de loop der jaren alleen maar zwakker en dunner. Wie ze niet traint, verliest spiermassa. Hierop wachten de rimpels en fijne lijntjes. Ze nestelen zich langzaam in de ontstane ruimte die de spier heeft achtergelaten.

Myotonologie
HET EFFECT

De behandeling wordt met metalen elektroden uitgevoerd. Steeds worden er verschillende spiergroepen in het gezicht geactiveerd. Op deze manier worden de ongetrainde spieren met behulp van repenteren elektro impulsen tot contractie aangespoord en wordt de spierspanning geactiveerd. Het doel hiervan is de contouren van het gezicht te verstevigen en te herstellen. Dankzij de computertechniek is het mogelijk om fijne gezichtsspiertjes op te sporen en te activeren. De met myo getrainde spieren kunnen het natuurlijke verouderingsproces in het gezicht vertragen en de gelaatsspieren verstevigen. De gezichtsuitdrukking wordt weer ontspannen, vitaal en levendiger.

Maak een afspraak

Laat ons weten op welke dag en tijdstip je van ons Anti Aging Concept gebruik wenst te maken.
Wij nemen dan contact op om de afspraak te bevestigen.